Bellen via Internet: VoIP

Telefonie is het hart van de communicatie binnen uw bedrijf.

Dit is KOBAcloud bellen: Moderne VoIP centrale, altijd up-to-date.

KOBAcloud Bellen is de oplossing voor communicatie en samenwerken binnen en tussen organisaties. De KOBAcloud Bellen abonnementen zitten boordevol functionaliteiten voor communicatie en samenwerken. Beheer makkelijk uw eigen VoIP omgeving via de online beheer portal. En heeft u hulp nodig dan kunt u direct gebruik maken van onze klantenservice!

Enkele functionaliteiten binnen ons platform zijn:

  • Vast bellen
  • Vast-mobiel integratie
  • Audio en video conferencing
  • Video bellen
  • Delen van desktop en bestanden
  • Messaging en beschikbaarheid
  • Thuiswerk plek & intergatie via App

 

 

KOBAcloud Bellen

Het is een totaalcommunicatie-oplossing die telefonie en samenwerkingsdiensten combineert.

Optimale bereikbaarheid en samenwerking

Telefonie is het hart van de communicatie binnen uw bedrijf. Uw bereikbaarheid voor uw klanten en voor uw collega’s onderling is optimaal door de telefooncentrale in de KOBAcloud.

Deze telefooncentrale zorgt ervoor dat elk telefoontje bij de juiste persoon terechtkomt. Indien gewenst inclusief video. Naast een goede bereikbaarheid is het belangrijk dat collega’s de tools hebben om goed te kunnen samenwerken. Een oplossing die de totale bedrijfscommunicatie, extern en intern, integraal aanpakt zal hier het meest effect hebben.

Uitbreiden of inkrimpen?

KOBAcloud Bellen wordt aangeboden als een complete range gebruikersprofielen en opties waarin maximale flexibiliteit en eenvoud samengaan.

Elk gebruikersprofiel is direct voorzien van een uitgebreide set functionaliteiten voor bellen en samenwerken, die op eenvoudige wijze via een online beheerportal kunnen worden gewijzigd.

KOBAcloud Bellen kan naadloos meegroeien of krimpen met uw bedrijf doordat u heel eenvoudig het aantal gebruikers kunt laten aanpassen. Vanaf een minimum van 2 gebruikersprofielen kunt u maandelijks nieuwe gebruikers- of groepsopties toevoegen of opzeggen. Op deze manier betaalt u dus alleen voor wat u gebruikt.

Vast of mobiel

De Vast-Mobiel modules zorgen voor volledige integratie van het mobiele toestel met de telefooncentrale.

Dit betekent dat Zakelijk Mobiel abonnementen (die zijn afgenomen bij KOBA ict en telefonie) via het netwerk gekoppeld kunnen worden aan de telefooncentrale, waardoor met het mobiele toestel gebruik kan worden gemaakt van de functionaliteiten van de telefooncentrale.

Er zijn ook diverse koppelingen mogelijk via een App. Zo kun je bijvoorbeeld met je Privé toestel eenvoudig bellen en gebeld worden via het zakelijk nummer. Zonder dat er kosten gemaakt worden op het Privé toestel! De oplossing voor de thuiswerker of storingsmonteur!

Vrijblijvend advies?
We komen graag bij u op locatie.

Maak een afspraak