Ad-hoc hulp

TeamViewer
support

Druk hierboven op AD-HOC HULP en volg de instructies.

Ad-hoc hulp

KOBA Support

Indien er problemen zijn en servicetechnici van KOBA groep B.V. dienen op afstand service te verlenen dan zullen we u vragen om naar deze pagina te gaan. Door middel van TeamViewer kunnen we u efficiënt op afstand helpen.

“Support op afstand” downloaden

Om snel en zorgvuldig te kunnen werken wordt er door onze technische afdeling gebruik gemaakt van remote desktop beheer. Indien de situatie er om vraagt zal de technicus van KOBA groep B.V., KOBA ict en telefonie of KOBA beveiliging en advies  u vragen om deze pagina te openen.

Omdat veilheid hoor in het vaandel staat gebruiken we enkel TeamViewer voor het beheer op afstand.

Teamviewer Support op afstand

OP VERZOEK

Voor eenmalig support op afstand.

download

Teamviewer Server Beheer

BEHEER OP AFSTAND

Voor permanent beheer op afstand
van server en computer.

download
Onderhoud- en service- overeenkomst

Informeer je naar de mogelijkheden en zorg ervoor dat de installaties in optimale staat blijven. Mocht er nog onverhoopt een storing zijn, dan ben je er van verzekerd van een snelle opvolging!
Jou Inhoud Komt Hier


Vrijblijvend advies?
maak een afspraak.

Maak een afspraak

24/7 Staan wij voor u paraat.

Bij elke technische installatie waar het op het gebied van beschikbaarheid of veiligheid meerwaarden biedt om een service overeenkomst (SLA) af te sluiten, zullen wij dit ten alla tijden aanbieden. Of het nu om het wifi netwerk gaat of om de brandmeldcentrale. Zodra uw bedrijfsprocessen ermee in aanraking komen wil u ervan overtuigd zijn dat – den tijde van storing – we u snel en deskundig kunnen helpen.