KOBA ict en telefonie

Aangesloten bij ICTwaarborg en Microsoft partner

Telefonie, computer, netwerk, internet, mobile telefoon, camera, alarminstallatie en ga zo maar door. Het is allemaal heel voor de hand liggend. We kunnen haast niet meer zonder! Echter om het geheel goed geregeld en vooral uitgelijnd te krijgen zodat het ook voor U werkt en er de optimale efficiëntie mee kunt maken is een wat lastiger punt. KOBA ict en telefonie en KOBA beveiliging en advies zijn hiervoor zeer geschikte partners. U heeft één contactpersoon welke voor u al deze zaken zal regelen. Omdat het allemaal via één aanspreek punt gaat is het ook nog eens allemaal optimaal afgestemd op elkaar. En daarbij verliezen we de cyberveiligheid niet uit het oog. Wellicht realiseert u het zich niet, maar ruim 60% van alle hack aanvallen gebeurt bij het MKB! Heeft u al eens nagedacht wat voor u de gevolgen kunnen zijn door een Hack? Wij komen graag bij u over de vloer om het geheel eens te bespreken.

KOBA groep:
beveiliging, advies, ICT en telefonie

KOBA groep bestaat uit drie bedrijven. Namelijk KOBA beveiliging en advies B.V., KOBA beveiliging en advies Bvba en KOBA ict en telefonie. Met KOBA groep heeft u één totaalpartner welke samen met u als opdrachtgever er voor zorgt draag dat u woning en/of uw bedrijf goed zijn beveiligd. Zowel online als offline. Maar KOBA groep staat voor meer, wij gaan voor lange samenwerkingen en zorgen er voor dat we u de juiste tools geven zodat u kunt blijven focussen op de zaken wat u zelf graag doet! Naast

Door de vele jaren ervaring en de juiste partners kunnen we Enterprise oplossingen aanbieden voor betaalbare en indien gewenst voor een maandelijks tarief aanbieden. We monitoren de systemen en services hierdoor kunnen we een hoge beschikbaarheid (99,9%) garanderen.

Vrijblijvend advies?
maak een afspraak.