Werken bij KOBA groep

Binnen de KOBA groep B.V. is er vrijwel altijd plaats voor een TOPPER! Ben jij die TOPPER en zou jij willen werken bij een leuke werkgever waar je als persoon gewaardeerd wordt? Kijk dan naar onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

Wie zijn wij?

KOBA groep B.V. is al ruim 10 jaar een zeer gewaardeerd beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in veiligheid in de breedste zin van het woord. Bij ons staat de opdrachtgever ontzorgen centraal. Kenmerkend voor KOBA beveiliging en advies en KOBA ict en telefonie is dat we een klein en persoonlijk bedrijf zijn. Er zijn korte lijntjes, onze medewerkers  zijn betrokken en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We zijn werkzaam voor particulieren, klein- en grootzakelijk, overheidsinstanties en in onderwijs- en gezondheidsinstellingen. Ons werkgebied is voornamelijk Zuid- Nederland.

TOPPERS hebben de toekomst! Ben jij op zoek naar een stageplek? Of het nu gaat om een snuffelstage, leer/werk plek of een afstudeer stage. Binnen de KOBA groep zijn we vrijwel altijd op zoek naar stagiaeres welke het vak van de Beveiliging, advies, ICT en telefonie meester willen maken.

Neem contact met ons op!

Vacatures

Ga naar deze vacature

Leidinggevend projectmonteur

Je geeft leiding aan projectmonteurs die op diverse korte en langdurige projecten werkzaam zijn. Naast het leidinggeven werk je zelf ook actief mee aan de projecten. Je installeert de overeengekomen opdracht en je stelt beveiligings-, toegangscontrole-, camerasystemen, brandmeldinstallaties en overig gevoerde systemen in gebruik. Je installeert, monteert en levert op conform geldende procedures, richtlijnen en instructies. Verder bewaak je de werkzaamheden en de overeengekomen planningen, rapporteer je dit  aan de servicecoördinator, doe je de projectadministratie en neem je deel aan werkbesprekingen.

Ga naar deze vacature
Ga naar deze vacature

Ervaren installatiemonteur

Je installeert de overeengekomen opdracht en je stelt beveiligings-, toegangscontrole-, camerasystemen, brandmeldinstallaties en overig gevoerde systemen in gebruik. Je installeert, monteert en levert op conform geldende procedures, richtlijnen en instructies.

Ga naar deze vacature
Neem contact op

Stagiaire MBO 3, MBO 4 of HBO Elektrotechniek, Zwakstroom of ICT

Ben jij momenteel bezig met een technische opleiding en ben je op zoek naar een leuke stageplek met doorgroei mogelijkheden? Liggen je interesses bij

Neem contact op

Open sollicitatie