WiFi en bedrijfsnetwekren

Vanzelfsprekend is dat het allemaal werkt. Maar de bais van een betrouwbare ICT omgevering is een betrouwbaar netwerk.

WiFi netwerk en bekabelde netwerken

KOBA ict en telefonie is een gecertificeerd netwerk bouwer. Of het nu een een draadloos netwerk of een gecertificieerd bekabeld netwerk gaat. KOBA ict en telefonie is met haar medewerkers zelf in staat om dit voor u te realiseren. Vanaf planning tot realisatie. WiFI, Fiber of CAT6 dit alles zit in ons portofolio.

 

De basis van elke ICT oplossing begint natuurlijk met de verbinding ‘naar buiten’ of te wel het internet. Daarom biedt KOBA ict en telefonie voor iedere klant een passende internetverbinding. Kies uit verschillende netwerken, snelheden, service levels en technieken. Van DSL- tot glasvezelverbindingen. Via onze partners bieden we een landelijk en zelfs Europees dekkend netwerk met leveranciers zoals KPN, Tele2, Eurofiber & NDIX.

Slecht ontvangst?

Ervaart u een slect ontvangst? Of is uw netwerk traag? Middels onze “locatie inspectie” kunnen we tot een goed advies komen om uw netwerk te verbeteren.

Maak een afspraak!

Met de nieuwste technieken tot 200/60Mb op DSL en meer dan 1/1Gb op glasvezelnetwerken zijn tegenwoordig de mogelijkheden. Ook kunne we er voor zorgen dat u altijd online bent door (mobiele) redundancy mogelijkheden én het beste netwerk met DDoS bescherming.

Naast het leveren van de verbinding met de buitenwereld leveren we natuurlijk ook complete en indien gewenst gecertificeerde netwerken. Conform de situatie vraagt worden deze netwerken middels kabel, glasvezel of draadloos (wifi) uitgevoerd. Verder kunnen we zorgdragen voor gasten netwerken met eigen ontvangst portaal en waar gewenst uw eigen (bedrijf)reclame. De aangeboden dienst voor uw klant kan een gratis toevoeging zijn maar er kan ook gekozen worden voor een betaalde service.

Draadloze netwerken

WiFi 2.4, WiFi 5 of WiFi 6… Er wordt vanalles over geschreven echter wij zorgen ervoor dat u een WiFi netwerk heeft welke geschikt voor u en uw organisatie is. Met ons monitoringsplatform zorgen we er ook voor dat het systeem online en betrouwbaar is.

Wenst u een klantnetwerk of een betaald gasten netwerk? Deze mogelijkheden zijn vaak standaard inbegrepen bij de netwerken van KOBA ict en telefonie.

Site onderzoek en eigen montage

Door gebruik te maken van onze eigen montage ploeg zijn de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen. Ervaart u problemen met uw netwerk, draadloos en/of bekabeld, dan hebben wij de middelen om dit te onderzoeken en u van de juiste adviezen te voorzien.

Bedraade netwerken

De Vast-Mobiel modules zorgen voor volledige integratie van het mobiele toestel met de telefooncentrale.

Dit betekent dat Zakelijk Mobiel abonnementen (die zijn afgenomen bij KOBA ict en telefonie) via het netwerk gekoppeld kunnen worden aan de telefooncentrale, waardoor met het mobiele toestel gebruik kan worden gemaakt van de functionaliteiten van de telefooncentrale.

Er zijn ook diverse koppelingen mogelijk via een App. Zo kun je bijvoorbeeld met je Privé toestel eenvoudig bellen en gebeld worden via het zakelijk nummer. Zonder dat er kosten gemaakt worden op het Privé toestel! De oplossing voor de thuiswerker of storingsmonteur!

Vrijblijvend advies?
We komen graag bij u op locatie.