Ondanks alle technologische vooruitgang van de afgelopen jaren, is het soms nog steeds iets ongrijpbaars: bereikbaarheid. Je krijgt bijvoorbeeld collega’s niet te pakken, je belt de hele dag langs elkaar heen of klanten klagen dat je niet bereikbaar bent. Dat kost natuurlijk veel tijd en geld zonder dat het echt iets oplevert. Gelukkig is er een manier om deze frustratie om te buigen naar iets functioneels voor je bedrijf. Voeg waarde toe aan telefonie met de cloud telefonie!

Inzicht in telefonieverkeer

Met KOBAcloud telefonie heb je de mogelijkheid toto het analyseren van gesprekken en toont de resultaten ervan in overzichtelijke rapportages. Daarmee krijgt jouw bedrijf de beschikking over uitgebreide statistieken over het telefoonverkeer. Denk dan aan hoe snel telefoontjes worden beantwoord, hoe vaak er wordt doorgeschakeld en hoe snel iemand de juiste persoon aan de lijn krijgt. Vooraf gedefinieerde rapportages en dashboards zorgen ervoor dat je inzicht hebt in het belverkeer. Zo heb je dus snel je bereikbaarheid inzichtelijk en kan je die aan de hand van de rapportages de bereikbaarheid optimaliseren.

Met de Premium licentie kun je helemaal zelf bepalen wie toegang heeft tot welke rapportages zodat de juiste werknemers aan de slag kunnen met deze informatie. Daarnaast krijg je real-time rapportages waardoor personeel efficiënter kan worden ingezet en kosten kunnen worden bespaard. Handig voor callcenters bijvoorbeeld.

De revolutie van telecom en ICT

Het KOBAcloud telefonie platform is een goed voorbeeld van de revolutie die de afgelopen jaren gaande is geweest in de telecom. Waar voorheen ICT en telecom twee aparte branches waren, gaat het nu samen in één nieuwe bedrijfstak. Doordat de telefooncentrale is verplaatst van de bedrijfslocatie naar de Cloud, zijn diensten zoals KOBAcloud telefonie en KOBAcloud ICT platform de perfecte koppeling van ICT en telecom die veel inzicht kunnen verschaffen. Waardoor bedrijfsprocessen verder geoptimaliseerd kunnen worden.

Daarmee is de hosted telefonie revolutie onderdeel van een veel grotere revolutie: alle ICT van zakelijk Nederland naar de Cloud!

Wil je meer weten wat KOBA voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel ons op 046-4490212 of mail naar info@koba-groep.com om met één van onze specialisten te praten!